6. desember 2023

Årets spelar for tredje gong

Her kjem den tredje og siste saka frå årsfesten til seniorfotballen sist helg (i alle fall med mindre biletet av laget som vann EOT sin quiz dukkar opp – det har vi ikkje funne blant bileta Anders Pilskog tok).

Vi kan med dette gratulerer Martin Nikolai Longva som årets spelar på a-laget!

Midstopparen vann prisen også i 2014 og 2018, og det betyr at den tidlegare basketballspelaren blitt årets spelar tre av dei fire «skikkelege» sesongane han har spelt for Hareid (Ruben-Kenneth Brandal vann i 2019).

Prisansvarleg Ola Kalvø Vattøy kunne under årsfesten nemne at Longva denne gongen vann prisen hårfint framfor den solide keeperen Rikard J. Osnes.

Longva blir forresten den andre dette tusenåret som har blitt årets spelar på Hareid a-lag tre gonger. Kim-Tore Husøy (2004, (delt i) 2006 og 2010) har klart det same.

Prisen som årets unge spelar gjekk derimot som seg hør og bør til ein fersking. 16-åringen Gabriel Olav Peterson har i likskap med Longva spelt mest midtstoppar. Her har Hareid ein lovande spelar som fort kan ta ytterlegare steg neste år. Vi gratulerer prisvinnaren så mykje!

Det vart elles heider til Ola Kalvø Vattøy og Petter Haddal Worren.

Sistnemnde vart som vi tidlegare har meldt toppscorar i denne ampurterte sesongen.

Vattøy fekk derimot pokal for å ha passert 100 kampar.

Elles fekk det avtroppande støtteapparatet heider.

Sjølv om sesongmålet om å halde plassen vart nådd på svært dramatisk vis så høver det å takke alle involverte for sesongen. Så gler vi oss allereie til å følgje dette laget neste år!