24. juli 2024

Snakk om stirrpeisar! Aursnes runda 40 år – og fire mann bikka 20

På biletet over ser vi Gunnar Aursnes motta heider får dåverande fotballformann Stian Runne Brandal under ein årsfest på Trudvang for noko slikt som åtte år sidan.

Denne hausten blir det meir heider på Aursnes. Han har nemleg nådd 40 år (!) på fotballgruppa sin administrative adelskalender.

Aursnes har hatt stort sett det som er av verv i fotballgruppa: trenar for alle moglege lag, oppmann for a-laget og sikkert fleire andre lag, fotballformann i fleire periodar, kasserar og mykje meir. Etter at Aursnes gav seg som kasserar etter 2016-sesongen har han blant anna vore ein flittig banemerkar på Hareid stadion.

Den administrative adelskalenderen til fotballgruppa er ikkje eksakt vitskap. Ein får ført opp éin sesong dersom ein gjennom store delar av året har vore trenar, lagleiar, materialforvaltar, styremedlem, utvalsmedlem, vore med i arrangementsnemnd eller liknande. Men ein del skjønn er nok inne i biletet også.

Uansett så kan ein ikkje lyge seg unna at det er mange som har stått på beinhardt for fotballgruppa gjennom mange år, og blir heidra for det når ein har nådd 5, 10, 15 år etc.

Bak Aursnes på lista finn vi fleire stirrpeisar:

  • Harald Møller 31 år
  • Odd Brandal 27 år
  • Svein Dag Slettebakk 26 år
  • Bård Grimstad 23 år
  • Knut Helge Hovden 23 år

Og heile fem mann bikkar i år 20 år og får velfortent heider for det på fotballgruppa sitt årlege møte 23. november (sjekk eiga sak her på hareidil.no for innkalling):

Vagn Scheide Mork

Johs Chr. Riise

Kristian Angelsen

Harald Aasen (biletet under til venstre)

Andre som får utdelt heider denne gongen er:

Cecilie Bjørlykke 15 år

Geir Alvestad 10 år (biletet over til høgre)

Steffen Urke 5 år

Daniel Slettebakk 5 år

Andre Egset Nupen 5 år

Tommy Moldskred 5 år

Joachim Moldskred 5 år

Vidar Longva 5 år

Anders Eidsvik 5 år

Så får vi bere krysse fingrane for at vi ikkje har gått tom for heidersbevis sidan sist – for her var det mange som skal ha velfortent heider!

Under finn de heile den administrative adelskalenderen. Tusen takk til Sindre Breivik som har oppdatert denne i år.