26. mai 2024
Lagbilete av «Gyazo» frå 2018.

To nye lag påmelde Grendacupen

Sidan forrige oppdatering har to nye lag meldt seg på årets Grendacup. Begge dei to laga finn ein herreklassa, og går under namna Gjeng og Gyazo. Her kjem ein kort presentasjon av dei to laga.

Begge desse to laga har mange spelarar med mykje Grendacup-rutine, til tross for at dei fleste framleis er ganske so unge.

Det første laget vi ser nærmare på, er Gjeng. Her finn vi spelarane: Even Bjåstad, Filip Varhaug, Jeivant Jayaram, Geir Børre Røyset, Andreas Fure, Adrian Haraldsvik og William Valde Bigset. Vi har hatt eit svært uformelt intervju med ein av spelarane på dette laget. Han seier at dei framfor alt er med for å ha det kjekt, men trur samtidig at dersom det meste klaffar, so kan dei bite god i frå seg, og overraske mange!

Det andre laget ein skal sjå på er det som no kan begynde å reknast som eit klassisk Grendacup-lag, nemleg Gyazo. Dei har deltatt fleire år no, med same namn, og mange av dei same spelarane. Desse spelarane er i år: Tarje Dimmen Riise, Håvard Mork Breivik, Ola Heltne Nilsen, Andreas Nesset Jr, Markus Hareide, Bastian Rasmussen, Herman Heimland og Henrik Hareide Holstad. Vi ser at dei blant anna har to spelarar som har spelt i 2. divisjon i år, i Håvard Mork Breivik (Brattvåg) og Ola Heltne Nilsen (Hødd). Bortsett frå sistenemnde so er det og berre spelarar som enten spelar for Hareid IL, eller som har gjort det fram til i sommar. Utan å vite kva fleire lag som kjem til å melde seg på, so blir vi overraska om ikkje Gyazo går inn i turneringa som ein av dei store favorittane.

No håper vi at endå fleire lag melde seg på turneringa i løpet av helga!