20. juli 2024

Hadarleikane – ein kjekk og viktig møteplass

Søndag 20. august gjekk Hadarleikane av stabelen i strålande solskin på Hareid stadion.

106 born og unge frå 6 år og oppover bidro til over 300 startar på dei ulike løps- og tekniske øvelsane som stod på programmet. 

Som siste friidrettsstemne før skulane startar opp igjen etter ferien, har Hadarleikane allereie i sitt 2. år blitt ein kjekk og viktig møteplass for store og små på jakt etter idrettsglede og solgaranti.

For dét vart det masse av på årets leikar: fleire personlege rekordar vart knust, og mellom Anna satt Hareidjentene Anna Maria Kostaris, Anna Pilskog Bitocchi, Malene Nesset og Borghild Holstad ny klubbrekord på 1000m stafett.

Det gror godt i friidrettsrekkene, og mange rekruttar var med på livets fyrste friidrettsstemne. Med glitrande gullmedaljar om halsen smilte dei om kapp med sola. 

Det var over 60 frivillige i full aktivitet med alt frå kiosksal til dommarjobbar. 

Nytt frå i år var også forbedra hoppegroper, der all sanda var blitt bytta ut med ei mjukare og betre sand. I tillegg var sleggeburet reparert og løpetartanen i topp stand etter ei god overhaling i fjor haust.

Vi gler oss allereie til neste års Hadarleikar! For det er få ting som er kjekkare enn born og unge som får oppleve mestring og idrettsglede her på Hareid.

Ref. Hareid IL Friidrett

(Sjekk fleire bilete på Hareid IL sin Facebook-profil)