20. juni 2024

O2-snapparane er Grendacupen sitt første påmelde lag

Årets aller første lag er påmeldt Grendacupen 2021 – og det er ingen andre enn det tradisjonelle laget «O2-snapparane». Her kjem ein kort presentasjon av laget.

Laget er påmeldt i herreklassa, og består av følgjande spelarar: Torstein Holstad Sivertsen, Anders Egge Brandal, Christian Korshaug, Gabriel Olav Peterson, Isak Gabriel Skotheim, Kristoffer Flø, Oliver Sulebakk Sylte, Stian Brandal og Ulrich Kurseth.

Ein ser altso at dette laget består av ei god blanding ulike typar spelarar. Vi har til dømes Christian Korshaug og Gabriel Olav Peterson, som begge har spelt for Hareid A-lag og G19 denne sesongen. So finn vi det som må kunne reknast som deira største stjerne, Isak Gabriel Skotheim, som har spelt ein god del i 2. divisjon for Hødd denne sesongen. Ellers er det fleire spelarar med meir rutine, som har deltatt på Grendacupen svært mange gongar, og verkeleg veit kva det dreiar seg om.

No blir det spanande å sjå kven dei neste laga som meld seg på blir!

Lenkja til det finn du her: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe1TSbI8i5fAPsy5MDyes6JZMt6rltNa0caL9nrZ5_2wORy6g/viewform?fbclid=IwAR0uBx2Zzll9_aOOY8EPe1DO5I_Y-ba8fqSaHQPJjy7HZQyWrjy1fqtMwDo