16. september 2021
Her jublende glade Hareids jenter, for tiden i HIL sine bortedrakter i påvente av heimedrakter som ikkje er klare enda. Biletet bak fra venstre: Andrea Nesset Kvalsund, Andrine Hestad Brekke, Lone Bigset Finvik, Anna Louise Holstad, Sigrid Brandal Drevland, Annie Grøttå, Julie Sjåstad Kleppe Foran fra venstre: Lisa Utgård Rolfsrud, Alida Grøttå, Wiktoria Pierzynovska, Anna Maria Pilskog Bitocchi, Elvira Stamnes, Thanura Premakumar, Pranaya Selva, Kristine Severine Lillebø. Nathalie Isabella Brandal og Ada Strømsjordet ikke med på bilde

Hareid J13 avslutta vårsesongen med svært jamn kamp

Sesongens andre seriekamp for Hareid IL jenter 13 år enda med uavgjort 1-1 heime mot Emblem. Kampen blei spelt tirsdag 22.juni på stor 9er bane.

Emblem starta kampen best, og skåra det første målet etter berre 4 minutter. Etter det var kampen var jamn, men Hareid var det laget som skapte flest sjansar. I slutten av 1.omg skulle dette gi resultat, då Lisa Rolfsrud utlikna for Hareid.


2. omgong var jamn, men Emblem var det laget som skapte flest store sjansar. Heldigvis for Hareid stod keeper svært godt imot. Hareid J13 har ingen fast keeper og rullerer derfor på oppgava, dermed ekstra imponerande av keeper.

Etter denne kampen er vårsesongen over for Hareid sine jenter 13 år. Laget har spelt trekampar, ein treningskamp mot Hødd og to seriekamper. Ein seier, ein uavgjort og eit tap.