24. juli 2024

Årleg møte i fotballgruppa torsdag: Dette er valnemnda si innstilling til nytt styre

Torsdag 23. november klokka 19.00 er det årleg møte i fotballgruppa.

Som alltid skal det veljast nytt styre. Valnemnda ved Vagn Scheide Mork og Bård Grimstad har jobba svært godt i år, og allereie fått på plass eit fullt styre med 12 namn fem dagar før det årlege møtet. Det foreslåtte styret ser svært spennande ut, med ein god mix mellom nytt og gammalt.

Om innstillinga blir banka gjennom blir det fire nye fjes (nye i styresamanheng) samanlikna med i år: Pravin Selva (biletet), Ørjan Engen Grimstad, Lena Hansen og Vidar Longva.

To personar får andre roller enn i år: Kenneth Nicolaisen (leiar siste to åra) og Georg Rise Gaasø.

Fire personar går ut. I ein tidlegare artikkel takka vi Anders Eidsvik og Emil Johannes Dahlen Folkestad for deira innsats i styret dei siste åra. Så i denne artikkelen får vi takke dei to andre: Kim-Tore Husøy og Einar Orten Trovåg.

Husøy kom inn ei ny rolle som sportsleg leiar i barnefotballen for to år sidan, ei rolle han som alltid har løyst med stort engasjement. Vi håper og trur at denne rolla har gitt eit auka fokus på barnefotballen, og er glad for at rolla blir vidareført i det nye styret. Husøy har gjennom mange år hatt forskjellige verv i Hareid-fotballen, og vi har neppe sett det siste frå han på overordna nivå heller. Men komande sesong blir nok han mest å sjå som trenar i barnefotballen.

Orten Trovåg går av etter totalt 11 år i styret fordelt på tre periodar, der han stort sett har hatt det som er av verv – med unntak av spelarrepresentant for damelaget. Han sa strengt tatt takk for seg før årleg møte i fjor, men vart overtalt til å ta eit år til for å styre på med SoMe og den slags. Denne prøveordninga blir ikkje vidareført, men Orten Trovåg har lovd å hjelpe til med nokre Facebook-oppdateringar om Grendacupen fram mot jul før han gir seg heilt.

Vi takkar begge to for innsatsen i styret!

Her er valnemnda si innstilling til nytt fotballstyre:

Leiar: Pravin Selva

Nestleiar: Georg Rise Gaasø

Økonomi: Kenneth Nicolaisen

Jentefotball: Daniel Teigene

Arrangement/jentefotball: Renate Røyset

Arrangement/jentefotball: Siw Monica Brandal

Anlegg/Material: Sindre Breivik

Kvalitetsklubb: Odd Magne Brandal

Sport 1, Ungdom: Georg Eikrem Olsen

Sport 2, Senior herre: Ørjan Engen Grimstad

Sport 3, Senior dame: Lena Hansen

Sport 4, Barnefotball: Vidar Longva