28. mars 2024

Hareid damelag vann stort mot Bergsøy

På laurdag spelte Hareid damelag borte mot Bergsøy på Havila Stadion. Dette var deira femte kamp i årets 4. divisjon, og før kampen sto dei med ein siger og tre tap. Men i denne kampen løysna det verkeleg for Hareid, og dei vann tilslutt stort.

Det var derimot Bergsøy som opna kampen best, og det tok berre eit minutt før Bergsøy gjekk opp i leiinga. Ni minutt seinare, i det 10. minutt, so reduserte Hareid, då Helene Sjåstad Kleppe skora Hareid sitt første mål for dagen.

I det 26. minutt gjekk Hareid opp i leiinga, då skora Hilde Årsbog Bjåstad direkte frå corner. Etter dette såg Hareid seg aldri tilbake, og då dommaren blåste av kampen var stillinga 1-11.

Målscorarar var Helene Sjåstad Kleppe x2, Hilde Årsbog Bjåstad x4, Shaajeena Jeyathas x2, Hann Holstad Grimstad x3.

Lagoppstilling: Andrine Myrene Teigene, Hanna Holstad Grimstad Sandra Sarabanathan Moldskred, Andrea Holstad Grimstad, Hilde Årsbog Bjåstad, Shaajeena Jeyathas, Helene Sjåstad Kleppe, Andrine Gaasø og Caroline Nykrem Korshaug. Benk Anne-Liv Holstad