21. juni 2024

Iver Skeide klar for Hareid IL

Hareid IL har gleda av å kunne presentere Iver Skeide som ny Hareid-spelar. Den unge og lovande 18-åring kjem til Hareid frå Hødd, der han har spelt fram til no i karrieren.

Iver Skeide er ein svært lovande spelar, som trivst best sentralt på midtbana. Til trass for sin unge alder har han allereie spelt 20 kampar i 4. divisjon for Hødd 2, og har notert seg for to mål. Dette er altso ein spelar som kjenner nivået i divisjonen godt, og som kjem til å bidra til å heve nivået til Hareid A-lag både i trening og i kamp.

Då han blei spurt om sine store styrkjer som fotballspelar, trekte han fram god teknikk og eit godt overblikk. For Iver Skeide var med Hareid G19 på kamp på måndag, i treningskampen borte mot Bergsøy. Og der fekk han verkeleg vist fram den gode teknikken og overblikket sitt, då han på 45 minutt noterte seg for målgjevande på begge Hareid sine mål i den omgangen.

No håper Iver Skeide at breiddefotballen snart opnar opp igjen, og at det snart blir lov med kampar, slik han får debuten sin for A-laget so raskt som mogleg!

Velkommen Iver!

Girri, girri!