14. april 2024

Medlemsfordeler hos Bygger`n Hareid

Hareid IL og Bygger`n Hareid har inngått et samarbeid som gir Hareid IL sine medlemmer gunstige rabatter.

Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi at du er medlem av Hareid IL ved registrering av handel over disk.

Vi er veldig takknemlige for at Bygger`n vil tilby våre medlemmer gunstige priser og rabatter, og gjør at det lønner seg å handle lokalt!

Bygger`n sier dette om avtalen: «Vi er stolte over å kunngjere vårt nye samarbeid med Hareid IL. Dette er ein del av vårt arbeid og engasjement for å skape eit berekraftig lokalsamfunn for oss og framtida. Vår støtte til idretten er ei forlenging av vår kampsak for byggeglede og praktiske fag, og vi håpar vi gjennom denne avtalen kan inspirere til felleskap, samarbeid og glede, verdiar som vi set høgt i Byggern`n. Vi har og trua på at denne investeringa bidreg til å fremje lokal handel og økonomisk vekst i Hareid. «