20. juni 2024

Sparebank1-leikane i Ørsta søndag 4. juni

Årets Sparebank1-leikar gjekk av stabelen i solflaum på Ørsta stadion. Hareid IL hadde 17 deltakarar påmeldt. Fleire av dei eldste utøverane våre var på Framoleikane i Bergen mens mange av dei yngre var på turnstemne i Sykkylven.

Det hindra likevel ikkje Hareid frå å ha det nauta kjekt saman og ikkje minst tapetsere premiepallen i fleire øvingar. Trass i litt motvind vart det fleire gode resultat. Hos jenter 10 år, 11 år, 12 år og 13 år hadde Hareid nesten samtlege 1. og 2. plassar. Og hos jenter 11 år tok gjekk Hareid heilt til topps to gongar: i lengde kom Hedda Selvåg Larsen på fyrsteplass, Julia Røyset på andreplass og Sofie Husøy Flø på tredjeplass, og i kule kom Hedda Selvåg Larsen på fyrsteplass, Sofie Husøy Flø på andreplass og Julia Røyset på tredjeplass.

Det gror godt i friidrettsrekkene på Hareid.