24. juli 2024

Passerte 100 kampar

Vi melde tidlegare i dag at adelskalenderen for a-laget for menn blir oppdatert om ikkje så lenge. Det viste seg derimot at den allereie vart oppdatert for eit par veker sidan, før det heile hadde gått i gløymeboka.

Det var berre ein spelar som passerte eit rundt tal kampar i år. Det var årets kaptein Gustav Bjørlykke Kløvning, som med god margin passerte 100 kampar. Han er no oppe i 123 kampar. Dette er fleire enn til dømes årets Hareid-trenar Hans Gisle Holstad, som Gustav står saman med på biletet i toppen av denne saka.

123 kampar er forresten femte flest av dei som kom på bana for Hareid i år. Flest har Nauris Driksna (173), følgt av Ruben Kenneth Brandal (164), Lars Roar Holstad (152) og Ørjan Engen Grimstad (146).

Elles ser vi at Ole André Nevstad Kragset står med 90 kampar, og får han orden på skuldra si bør han klare 100 neste sesong. Martin Nikolai Longva spelte ikkje haustsesongen i år. Men om han gjer comeback neste år bør han kunne klare 100 kampar, for han står no med 88.

Dei som fekk sine a-lagsdebutar for Hareid i år var Bam Hide, Eskil Bjørlykke Naustenget, Mulu Berihu og Mahad Ushey (alle står med 1 kamp), Nidal Shahoud, Arsene Simbi og Isak Sundgot (alle 2 kampar), Stian Roset og Estifanos Michael (3), Andreas Knardal (6), Tobias Pettersen Hatløy (7), Laurits Dimmen Riise (8), Arnold Origi (9), Andreas Ulfstein (11), Joakim Berge Sæther (12), Kristoffer Stranden (13), Erlend Skeide (20), Oliver Sulebakk Sylte (23), Nerijus Marcinkevcius (27) og James Kenneth Sjåstad (28). Gratulerer til alle 20 (!). (20 debutantar på eitt år må vere ein eller annan rekord?)

Dei som vil fordjupe seg vidare i adelskalenderen, som har blitt oppdatert kvart år sidan oppstarten i 1946, kan finne den her.