24. juli 2024

Generell info Grendacupen 2022

Då nærmar det seg endeleg Grendacupen igjen. Håper alle har sakna det og er spenna klar for å måle krefter på parketten igjen 29. og 30.desember!

Alle laga skal betale påmeldingsavgifta med ein gong dei kjem inn i hallen. Det blir betaling med Vipps og seniorlaga skal betale kr. 1000,- mens ungdomslaga skal betale kr. 800,-

Alle deltakande lag må huske å møte opp sekretariatet 30 min før sin første kamp.
Elles blir det også tatt inngangsbillettar rett innanfor hovudinngangen. Der er prisane 50kr for vaksen og 30kr for barn/honnør.
Det blir også mogleg å betale for dag 2. Der får du rabattert pris om du kjøper dette på dag 1 (80,- for vaksen og 50,- for barn/honnør).

Det blir også loddsal under turneringa. Der har vi fått inn flotte premiar frå Fredrik Aursnes som kom med ei Benficadrakt som er signert av heile laget. 2 stk Big Hot Brush frå Art Frisør. Gåvekort frå Biltema på kr. 1000,- og poleringsvask frå Circle K Hareid.
Kvart lodd vil koste kr. 20,-

Det blir lagt ut bilete fortløpande under dag 1 av turneringa på Hareid IL sin Facebookprofil. På kvelden kjem det ei oppsumering på heimesida vår hareidil.no

Kampoppsett og reglar finn du under her:

Kampoppsett og resultater fra Grendacupen 2022 – Din turnering med resultater og livescore (mylivescore.no)

Reglar og påmelding 2022 – Hareid IL