6. desember 2023

Opning av Basishallen

Opningsfest av basishall, og du er invitert!

Hareid IL har gleden av å invitere til fest. Og du kan no sikre deg billett til den dagen som høver best. Arrangementet er gratis, men plassen er avgrensa, så her vert det førstemann til mølla. Frist for påmelding er 20.desember.

Vi startar 28.12 kl. 15.00-16:30 med ei formell opning med snorklipping, talar, og turnoppvisning av turnarar på eit høgt nasjonalt nivå, våre eigne konkurranseturnarar vil også opptre, før vi avslutter festen med foredraget: «Glød, gull og ære, alle har vi noe å lære» av den tidlegare Olympiatopplegen, Lars Kolsrud. Billett til offisiell opning sikrar du deg her:

https://checkout.ebillett.no/146/events/14434/purchase

Den 29.12 kl 12:15-17:00 vil vi halde open hall slik at barn og unge kan få lov til å prøve ut den nye hallen, uavhengig om du er medlem eller ei. Det vil verte sett opp ulike tidspunkt avhengig av alder, sjå påmeldingsskjema. I andre etasje vil det verte enkel kiosk og moglegheiter for vaksne å sitte. Her kan du melde deg på open dag: https://forms.gle/AUmeZzQtHUwWjXSy6

Vi gleder oss veldig og håper du vil vere med på festen!