13. juli 2024

Dobbelsignering for Hareid IL!

Det jobbast i kulissene på Hareidsmyrane og no kan vi meddele at Tobias Pettersen Hatløy og Arsene Gitego Simbi er klar for Hareid IL!

Tobias var ein viktig brikke i Hødd2 laget som rykte opp til 3.div i fjor.
Hans Gisle Holstad er veldig fornøygd med signeringa og seier at Tobias er ei solid forsterkning til eit Hareidlag som begynde å ta form. Hatløy er mest sannsynleg med i troppa når Hareid tek turen over fjorden for å møte Langevåg førstkomande fredag.

Arsene var på trening med Hareid tidlegare i år, men fekk seg ei skade litt ut på nyåret som har haldt han på sidelinja i nesten 2 månadar. Han er no tilbake for fullt og er klar for å gi alt for å sikre Hareid 3 poengarar framover.

Dette er to gode signeringar som vi gler oss til å sjå i aksjon. Ta gjerne turen over fjorden på fredag for å støtte karane i jakta på 3 poeng! Girri Girri!!

Arsene Gitego Simbi