13. juli 2024

Hareid G19 spelte uavgjort i svært dramatisk kamp

Hareid G19 spelte i går kveld treningskamp borte mot Bergsøy. Det skulle vise seg å bli ein svært dramatisk kamp, som svinga fram og tilbake, og til sist enda 4-4.

Hareid gjekk til pause med 1-2 leiing, etter mål av Simen Bellen og Sebastian Hansen Bjørlykke. Dette målet til Bjørlykke ser du på videoen under, og må vel kunne reknast som ei heilt ok straffe?

Etter pause starta Bergsøy best, og etter halvspelt 2. omgong leia heimelaget 4-2. Men Hareid avslutta kampen svært godt, og etter nye mål av Simen Bellen og Sebastian Hansen Bjørlykke var stillinga 4-4, noko som også blei sluttresultatet.

Dette var som sagt ein svært jamn kamp, mot eit godt lag, der Hareid viste at dei har mykje spennande å byggje vidare på!

Lagoppstillinga: Eskil Grimstad Kirkebø (Stian Roset) – Bartek Balawender (Iver Skeide), Benjamin Riise Erdal, Markus Hareide (Gabriel Olav Peterson), Ole Martin Liavåg (Daniel Hüttner Pilskog) – Johannes Knardal, Adolphus Jacobs (K) (Christian Korshaug), Andreas Nesset – Simen Bellen (Robel Berihu), Sondre Holstad, Sebastian Hansen Bjørlykke (Natnael Belay)