13. juli 2024

Hareid G19 spelte treningskamp mot Hasundgot i nydeleg sommarvær.

Hareid G19 spelte i går årets første treningskamp, heime mot Hasungot.
Hareid spelte ein svært god kamp, og vann tilslutt med heile 10-1. Mange spelarar imponerte, men om ein berre skal nemne to so kan ein trekke fram keeper Eskil Grimstad Kirkebø og Bartek Balawender. Begge spelte ein svært god kamp, og då må ein huske på at desse spelarane fortsatt berre er 14 år!

Målscorar: Natnael Belay – 3 mål, Sondre Holstad – 2 mål, Sebastian Bjørlykke – 2 mål, Simen Bellen, Markus Hareide, Johannes Knardal.

Lagoppstilling: Eskil Grimstad Kirkebø – Bartek Balawender (Laurits Dimmen Riise), Markus Hareide (Tarje Dimmen Riise), Benjamin Riise Erdal, Ole Martin Liavåg (Eskil Naustenget Bjørlykke) – Johannes Knardal (Sebastian Bjørlykke), Adolphus Jacobs, Andreas Nesset – Natnael Belay, Sondre Holstad, Simen Bellen (Robel Berihu).

Girri, girri!